VC Weert MB1 kampioen

Het team MB1 van VC Weert is afgelopen zaterdag (winter)kampioen geworden in hun klasse.

Met nog twee wedstrijden te gaan, moest er nog 4 punten behaald worden, om Trivia en Fortutas achter zich te houden. De eerste mogelijkheid hiervoor was de wedstrijd van zaterdag tegen Set Up uit het Noord-Limburgse Meerlo. De tribune zat goed vol en de meiden waren er klaar voor.

Na al twee keer in de C-categorie kampioen geweest te zijn, was het team wel gewend aan spannende wedstrijden en ook dit keer was er weinig sprake van spanning. En dat was ook te merken in de wedstrijd. Zoals gewoonlijk kwam de ploeg in de eerste set even op achterstand, om daarna niet meer achterom te kijken.

Met de cijfers 25-19, 25-20 en 25-11 werden drie sets geworden en waren de benodigde punten voor het kampioenschap binnen. En dus feest en promotie naar de hoofdklasse. Goed gedaan Bloem, Susanti, Romy, Michelle, Evi, Bita, Jennifer en Roxy.

Ingestuurde bijdrage van Arjan