Voor de tweede keer deze week is er een lekkage ontstaan aan een waterleiding op de Nassaulaan.

Twee dagen geleden was er ook een waterleiding gesprongen en kwamen de Nassaulaan en naastgelegen straten blank te staan. Donderdagochtend ontstond op vrijwel dezelfde locatie opnieuw een defect aan de waterleiding. Er stroomde opnieuw water naar boven, maar de gevolgen waren dit keer iets minder ingrijpend.

Het gat dat eerder deze week gegraven was en weer dichtgemaakt mocht dus opnieuw open. Monteurs van WML zijn inmiddels druk bezig op het defect te repareren. De aangrenzende woningen zullen het de komende uren opnieuw zonder leidingwater moeten doen.

WML verwacht dat de problemen rond 17.00 uur verholpen zullen zijn. De Nassaulaan is weer gedeeltelijk afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer. Het verkeer kan omrijden via de omliggende straten.

2 REACTIES

  1. Het houd maar niet op. Want bijna twee dagen een lage water druk is het nu weer bingo met een lek. Kan wml nu niets fatsoenlijk oplossen. En hoe vaak gaat dit nog gebeuren. Nou wml krijgt van mij de koude douch. Het slechtste bedrijf van 2018. Want het is iedere keer raak op het zelfde punt. Los het eens fatsoenlijk op wml

Comments are closed.