Win pakket van Vuurwerkgigant

Someren Uitgelicht Weert Winacties 2 reacties 3 min. leestijd

Winactie – De laatste dagen van 2018 zijn aangebroken. Dat betekent dat veel mensen weer uitkijken naar het nieuwe jaar en deze knallend willen inluiden. Vuurwerkgigant Weert stelt in samenwerking met WdG voor de liefhebbers twee familie vuurwerkpakketten beschikbaar t.w.v. 40 euro per stuk.

Vuurwerkgigant Weert is dé vuurwerkwinkel in Weert en is bekend in de wijde omgeving. Al vele jaren zetten zij zich in voor kwalitatief vuurwerk, uitstekende service en een uitgebreid assortiment met voor iedereen een ruime keuze aan de gewenste producten. Alleen het beste vuurwerk tegen de scherpste prijzen.

Jaarlijks wordt het aanbod vernieuwd met kwalitatieve topproducten, dat is dit jaar dus niet anders! Variërend van professionele 500 grams cakes/assortimenten tot knal- en pijlenpakketten, bij Vuurwerkgigant Weert vind je weer alles waar je naar op zoek bent. De hoge kwaliteit van producten staat garant voor een fantastisch spektakel. Daarnaast zijn er natuurlijk ook weer knallende aanbiedingen.

Bekijk de folder online: https://iwdg.nl/2Va4JAX
Of neem een kijkje op de website: https://www.vuurwerkgigantweert.nl/

Openingstijden voorverkoop
Ma t/m vrij van 15.00 – 20.00 u.
Zaterdag van 11.00 – 17.00 u.

Openingstijden losse verkoop
Vr 28 dec. van 08.00 – 21.00 u
Za 29 dec. van 08.00 – 21.00 u
Zo 30 dec. van 12.00 – 17.00 u
Ma 31 dec. van 08.00 – 18.00 u

Let op: zondag 30 december vindt er volgens wettelijke bepaling geen vuurwerkverkoop plaats. De winkel is wel geopend voor bestellingen en bezichtigingen van 12.00 tot 17.00 uur.

Winactie

Helaas, de prijsvraag is afgelopen. Dit zijn de winnaars:
L. Janssen
J. Tullemans

Bekijk je deze prijsvraag via de app en wil je meedoen? Klik dan hier: https://iwdg.nl/2QQQiDA

Actievoorwaarden: maximaal 1 inzending per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 28 december 2018. Inwoners van de deze gemeenten mogen meedoen: Cranendonck, Heeze-Leende, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Someren en Weert. De winnaars worden op 29 december 2018 bekend gemaakt. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Vuurwerkgigant Weert. De prijswinnaar dient (met legitimatie) de prijs zelf af te halen. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties