Rechtbank van Maastricht

Woensdag is in de rechtbank van Maastricht 2,5 jaar cel geeist voor de 55-jarige Edwin B. uit Weert. Hij wordt verdacht van seksueel misbruik van een destijds 11-jarig meisje, zo meldt 1Limburg.

De verdachte ontkende het meisje seksueel misbruikt te hebben. Wel zouden ze samen hebben gedoucht. Hij zou haar haren hebben gewassen, maar daar waren volgens hem geen seksuele handelingen bij. Het meisje zou uit eigen beweging zijn geslachtsdeel hebben vastgepakt.

De rechter las tijdens de zitting een aantal verklaringen voor van het slachtoffer. Volgens het slachtoffer zou zij wel seksuele handelingen hebben moeten verrichten en zou de verdachte bij haar zijn binnengedrongen. De moeder las de verklaringen voor in de rechtszaal.

De advocaat van de verdachte was het daar absoluut niet mee eens en eiste vrijspraak. Binnenkort zal de rechter uitspraak doen in deze zedenzaak.

9 REACTIES

  1. “De advocaat van de verdachte was het daar absoluut niet mee eens en eiste vrijspraak”.
    Zo,n advocaat heeft toch ook geen geweten en gevoel voor de slachtoffers.

  2. Wat is het toch krom. 4 en 3 jaar cel voor niet betalen van hotel rekeningen. 2.5 jaar geeist voor misbruik minderjarige. Dadelijk krijgt het slachtoffer de schuld dat zij de aanleiding deed. 🤬

  3. die is voorlopig klaar met auto’s poetsen..maar wel veel te kort zal nog wel een heleboel straf vanaf gaan bij de definitieve uitspraak

  4. Loser! “Het meisje zou uit eigen beweging zijn geslachtsdeel hebben vastgepakt.” Dus wat wil hij zeggen dat hij het slachtoffer is van een kind dat hem probeerde aan te randen????

  5. De advocaat van Edwin B. is het absoluut niet eens met de strafeis; zij pleit voor vrijspraak. De advocaat is een vrouw, helemaal onbegrijpelijk!

  6. Veel advocaten schuilen zich achter de regels binnen de wet maar zijn in hun diepste psyche zeer bewust van de wekelijke strafbare feiten van hun client , zij zijn in principe verwijtbaar in het ontkennen van strafbare feiten in deze en hierdoor duidelijk gezien als de zoon of dochter van de Duivel zo blijkt, dat wist u toch.

Comments are closed.