Auto belandt in sloot in Nederweert

Nederweert – (Foto’s) Dinsdagmiddag zijn de hulpdiensten iets voor 15.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval in Nederweert.

Op de Wetering (N266) tussen Nederweert en Someren was een personenauto in botsing gekomen met een vrachtwagen. Door de klap belandde de auto vervolgens in de naastgelegen sloot. De bestuurder kon met een helpende hand van de hulpverleners het voertuig verlaten. Hij is in de ambulance gecontroleerd op verwondingen, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer werd gealarmeerd voor een technische bevrijding, maar dat bleek niet nodig te zijn. De brandweerlieden hebben wel nog de accu ontkoppeld.

De auto liep flinke schade op en moet worden afgesleept door een berger. De vrachtwagen kon nadat de gegevens waren uitgewisseld zijn weg vervolgen.