Made in Keyport-award voor Kabisa

Plaats een reactie

Kabisa heeft zich wederom mogen onderscheiden met een award. Zo werd een tijd geleden voor de tweede keer de award voor beste werkgever in ontvangst genomen. Sinds vrijdag kan hier een nieuwe trofee aan worden toegevoegd: de Made in Keyport-award 2019.

De award werd uitgereikt namens Keyport2020 door Martijn van den Heuvel (wethouder Economische Zaken en Arbeidsmarkt/Participatie van Weert). Keyport wil de regionale economie versterken door de slimste koppen, gedreven ondernemers en ambitieuze ambtenaren bij elkaar te brengen. Ze zijn hierbij altijd op zoek naar nieuwe initiatieven om samen beet te pakken.

Kabisa werd geprezen voor de vele aandacht die wordt gegeven aan de persoonlijke kwaliteiten van de medewerkers.

Martijn van den Heuvel: “Gisteren een bijzonder bedrijfsbezoek afgelegd met Wendy van Eijk. Ik mocht de Made in Keyport-award uitreiken aan het bedrijf Kabisa in Weert. Kabisa is al diverse malen onderscheiden. Kabisa is een werkgever waarbij een werknemer zichzelf als groeidiamant kan ontwikkelen. Het bedrijf heeft veel aandacht voor de persoonlijke kwaliteiten van medewerkers, het bevorderen van de teamsfeer om zo kennisdeling te stimuleren, continue aandacht voor innovatie. Het enthousiasme van de twee directeuren en hun werkwijze waren vernieuwend en indrukwekkend.”

Met de Keyport onderscheiding komt Kabisa in een mooi rijtje. Bedrijven als Moonen Packaging, SIF-group en Euramax gingen Kabisa namelijk voor.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie