Auto crasht tegen lichtmast

(Foto’s/video) Vrijdagavond omstreeks 21.25 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval op de Ittervoorterweg.

Bij de rotonde Roermondseweg / Ittervoorterweg was een personenauto tegen een lichtmast gebotst. De situatie leek zo ernstig dat ook een traumahelikopter werd gealarmeerd, maar deze werd geannuleerd. Ook de toegesnelde brandweer mocht rechtsomkeert maken.

De twee inzittenden kwamen et de schrik vrij. Een persoon raakte zwaargewond de andere inzittende is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto raakte zwaar beschadigd en moest worden afgesleept door een berger. Ook de lichtmast was door de klap uitgeschakeld. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Video via Youtube

https://youtu.be/et8IAtl2XzQ