Beer mét Balle show in beeld

(Foto’s) Kepèl Gootgemootj presenteerde zondag voor de eerste keer in Theatercafé de Huiskamer de ‘Beer mét Balle show’.

Tijdens deze gezellige en ludieke middag stonden verrassende optredens, theatersketches, quizzen, buutreedners, zang en muziek centraal. Naast een muzikaal optreden van Kepèl Gootgemootj stonden er ook andere lokale artiesten op het podium waaronder Jos van Dooren, Joss Mennen, Frans Adriaens, De Vette Pluk, Carole Bollen, Leonie Linssen, Irene Kunnen, Nick van Ham, Stefan Wolter, de Bosuulebend en enkele leden van de kepèl: Piet és niet Wies, VVGG, WiWi en LuWi. De presentatie van deze middag was in handen van Henk en Anton Moonen.

Tussen de optredens door werden er gehaktballetjes uitgedeeld en voor diegenen die alsnog niet stil konden zijn tijdens de optredens was er de ‘lultj-neet’-lolly’.

Bekijk een sfeerimpressie.