Brand bij geitenfarm in Leveroy

112 Nederweert Regio Reageer 1 min. leestijd

Leveroy – (Foto’s) Woensdag zijn de hulpdiensten rond 4.00 uur gealarmeerd voor een brand aan de Bergenweg in Leveroy.

In een pand van een melkgeitenbedrijf was brand ontstaan. De brand zorgde voor de nodige rookontwikkeling in het pand. De brandweer kwam met een tankautospuit ter plaatse om de brand te blussen. Door het tijdig alarmeren en snelle handelen van de brandweer was de situatie snel onder controle.

Eén persoon is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis van Weert. De brandweer heeft het pand geventileerd. Er zijn verder geen dieren of mensen gewond geraakt. De oorzaak is vermoedelijk kortsluiting geweest.

[nggallery id=’7442′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie