Dinsdag minder Intercity’s

Omdat voor 22 januari sneeuw wordt voorspeld, nemen NS en ProRail het zekere voor het onzekere en passen ze de dienstregeling aan. Ook de dienstregeling van de Intercity-verbinding waar Weert onderdeel van is wordt aangepast.

Sneeuwval kan leiden tot meer hinder voor treinreizigers. Daarom raden de NS en ProRail reizigers aan om de weerberichten goed in de gaten te houden en vlak voor de reis de reisplanner te raadplegen. Houd rekening met langere reistijden of drukte in de trein. De aanpassingen voor morgen worden op dit moment in de reisplanner verwerkt.

Tijdens een aangepaste dienstregeling rijden er minder treinen dan op een gewone werkdag. Door deze aanpassing ontstaat er meer ruimte om eventuele problemen op het spoor snel op te vangen en zijn ze in staat betrouwbare reisinformatie aan onze reizigers te bieden.

Houd rekening met langere reistijden en, met name tijdens de spits, drukte in de trein. Op sommige trajecten hebben reizigers een extra overstap. Plan voor een zo actueel mogelijk advies jouw reis kort voor vertrek. De belangrijkste aanpassingen zijn:

Minder Intercity’s gehele dag

Alkmaar/Schagen – Amsterdam – Utrecht – Weert – Sittard
Amersfoort – Deventer
Amsterdam – Den Haag CS
Breda – Dordrecht
Dordrecht – Lelystad Centrum
Den Haag CS – Utrecht
Nijmegen – Utrecht – Schiphol
Rotterdam – Utrecht

Kaartje met aangepaste trajecten (PDF)

https://iwdg.nl/2W6Z27n

Meer informatie en de actuele dienstregeling kun je raadplegen via www.ns.nl.