Duikteam Nederweert weer van start

Afgelopen zaterdag is het duikteam Nederweert gestart met hun reguliere lessen. Omdat in Nederweert nog steeds geen gebruik kan worden gemaakt van het zwembad zijn ze aangewezen op zwembaden in de omgeving om hun programma te kunnen draaien, met alle complicaties van dien.

Zaterdag hadden ze een avond met zogenaamde “droge lessen” omdat geen zwembad beschikbaar was. Van de nood een deugd gemaakt dus. Ze hebben een verkorte introductie reanimatie gegeven, een scenario met een gewonde nagespeeld en een tweetal presentaties over o.a. de Clownfish (ook bekend als Nemo) en koraalduivels kwamen aan bod. Weliswaar een heel andere invulling van een trainingsavond als anders, maar niet minder interessant.

Het duikteam nog enkele plaatsen vrij in hun Padi Open Water opleiding… dé basis van iedere duikopleiding. Deze opleiding duurt ongeveer 9 weken en je bent vóór de zomervakantie gebrevetteerd. Je kunt dan over de hele wereld duiken. Op 19 januari organiseren ze een info-avond in zwembad Laco Heythuysen. Je kunt je aanmelden voor de info avond via [email protected]

Wil je wat meer zien van ons duikteam check dan hun facebook pagina “duikteam Nederweert” of de website: www.duikteamnederweert.nl