In 2018 stond de Weertse schrijfster op de shortlist voor de Hebban Feelgood prijs, nu staat Gaby Rasters op de shortlist van de Valentijnprijs. Ook Irene Moors werd geraakt door haar boek!

Rasters is in opmars. Haar boek Nooit meer Bang doet het goed en krijgt veel waardering van lezers. Ze tekende maar liefst 3 nieuwe boekcontracten bij Uitgeverij Boekerij en dit jaar zal haar tiende boek verschijnen!

Dit jaar belandt haar roman Nooit meer Bang op de shortlist van het Valentijngenootschap. Het genootschap zet zich in om het Nederlandstalige boek te promoten. Met name de romantische boeken zoals familie- streek- historische- en feelgoodroman. Een genre dat zeer goed gelezen wordt, maar niet vaak in de kijker staat. Rasters is trots door de vakjury genomineerd te zijn en doet ook een gooi naar de publieksprijs.

In ‘Nooit meer Bang’ gaat over de vreselijke aanslag in Brussel, nu drie jaar geleden. Door deze aanslag raken levens met elkaar verbonden en zul je als lezer meegesleurd worden in een wir war aan emoties. Moedig doorgaan en liefde blijven voelen staan centraal in dit verhaal. Irene Moors schreef over dit boek het volgende: “Een prachtige verhaal over vriendschap en hoop, en over ‘toevallige’ ontmoetingen die zo moesten zijn ! Meeslepend en ontroerend. Terwijl ik dit boek las werden de hoofdpersonen Maud en Louise ook mijn vriendinnen. Hun lot raakte mij zeer !”

Naast de Valentijnprijs reikt het genootschap een Publieksprijs uit. De lezers kunnen stemmen op hun favoriet van de longlist. Evenals vorig jaar stelt Hebban een stemwidget ter beschikking en promoot de boeken die op de longlist staan.

Op www.valentijngenootschap.nl vindt je alles over de prijs, de longlist en het uitbrengen van een stem voor de Publieksprijs. Zaterdag 9 februari maakt het Valentijngenootschap in Antropia te Driebergen de winnaar bekend.