(Foto’s/video) Zondag organiseerde V.V. de Hêldje op Zök een open dag. Het was de finaledag van hun ‘Bouw 4 daagse’ in de loods aan de Roermondseweg. Geïnteresseerden mochten een kijkje komen nemen.

Al wekenlang wordt er gebouwd aan de carnavalswagen die op zondag 3 maart a.s. door de binnenstad zal trekken tijdens de grote Rogstaekersoptocht. Al sinds de kermis in Weert bouwen de leden van Hêldje op Zök aan de wagen. Nu komt er schot in de zaak, maar de er is nog veel werk te verrichten.

De afgelopen dagen werd er tot in de nachtelijke uurtjes doorgewerkt. Natuurlijk onder het genot van wat biertjes en muziek. Zondag moest er nog flink gelast, geplakt en gezaagd worden en daarom gingen tijdens de open dag ook de handen uit de mouwen.

Bekijk een impressie van de werkzaamheden. In maart kun je het eindresultaat bewonderen net als de creaties van de andere verenigingen uit het Weerterland en Cranendonck.

Video via Youtube

https://youtu.be/MslupU8t9Uo

1 REACTIE

Comments are closed.