Sfeerimpressie nieuwjaarsconcert

(Foto’s/video) Zondag luidde Stedelijke Harmonie Sint Antonius het nieuwe jaar muzikaal in met haar traditionele nieuwjaarsconcert. Het concert vond plaats in muziekcentrum De Bosuil.

De harmonie blikte terug op 2018 waarin de musical over graaf Philips van Horne de belangstelling van vele Weertenaren genoot. De hoofdrolspelers hieruit, Sanne Huyerjans en Jean Stassen, waren de solisten tijdens het concert. Jean zong twee nummers uit de musical, te weten ‘Laotj mich’ en ‘Hald mich ens vas’. Met Sanne blikten ze juist vooruit naar het muziekthema voor 2019, ‘de Ruimte’, met werken als ‘Drops of Jupiter’ en ‘Mother Earth’. Als gezamenlijk duet kozen ze zelf: ‘The time of my life’.

Verder speelde Stedelijke Harmonie Sint Antonius een keur aan instrumentale werken als ‘Jupiter’ en ‘Mars’ uit de planeten van Holst, medleys van bekende filmmuziek en voor de liefhebbers van echte harmoniemuziek, ‘De baron van Münchhausen’ van Bert Appermont en van Jacob de Haan ‘Caldas da Rahina’ (de baden van de koningin).

Video via Youtube

https://youtu.be/WRVZ9JTw7WA

[nggallery id=’7438′]