Op zaterdag 30 maart presenteert The Hillbilly Moonshiners een gloednieuw Mumford & Sons tribute concert in Theater de Huiskamer in Weert.

Naast grote hits als Little Lion Man, I Will Wait en The Cave worden bezoekers vanavond ook getrakteerd op songs van het nieuwste Mumford & Sons album Delta, dat eind 2018 verscheen. Voorverkoop start aanstaande vrijdag 25 januari om 10.00 uur via de website van de band, en er is slechts een beperkt aantal tickets verkrijgbaar.

Terug in Weert

Na twee uitverkochte concerten in Theater de Huiskamer in 2015 keren The Hillbilly Moonshiners met hun ode aan de Britse folkband Mumford and Sons terug naar Weert! Je kan Mumford and Sons moeilijk gemist hebben de afgelopen jaren. Met shows op grote festivals als Pinkpop en Lowlands en hits als I Will Wait, The Cave en natuurlijk Little Lion Man is de band uitgegroeid tot een van de meest geliefde live acts van dit moment!

De Weerter band The Hillbilly Moonshiners brengen een ode aan hun muzikale helden waarbij ze verdomde dicht bij het zo geroemde geluid van Mumford and Sons komen. De band tourt sinds 2014 langs diverse podia en festivals in heel Europa en was onder meer te zien op Paaspop, Sziget en Zwarte Cross.

Nieuwe drummer en nieuw boekingskantoor

Het zijn spannende tijden voor The Hillbilly Moonshiners. Na ruim vier jaren nam de band afscheid van drummer en mede-oprichter Michiel Korsten. Drummer Yannick Bovens, bekend van bands als Jick Munro & The Amazing Laserbeams en Aicha Cherif, heeft de band per 1 januari versterkt. Ook heeft de band zich versterkt met de diensten van boekingskantoor Friendly Fire, die onder meer artiesten als Kensington, Ilse Delange en George Ezra vertegenwoordigen.

De voorverkoop voor het concert van The Hillbilly Moonshiners in Theater de Huiskamer start aanstaande vrijdag 25 januari om 10.00 uur. Kaarten kosten € 9,00 excl. servicekosten en zijn verkrijgbaar via de website van de band: http://www.thehillbillymoonshiners.com/.