Wieërt Alaaif viert dit jaar haar 5-jarig bestaan en pakt extra groots uit tijdens het carnavalsweekeinde van 2 en 3 maart met een extra avond.

Programma

Op zondag 3 maart zal er net als voorgaande jaren een groots programma staan met de grootste carnavalsartiesten van Limburg waaronder Big Bennie. Ook dit jaar zijn er weer een aantal Weerter carnavals artiesten die onderdeel uitmaken van het programma en zal Nick van Ham het Wieerter Vastelaovendj nummer van 2019 ten gehore brengen.

Extra feestavond

Op zaterdag 2 maart zal er een extra feestavond toegevoegd worden met een zeer speciaal programma. Tijdens deze avond zal “Plat Wieers” nog een keer op het podium staan. Na het succesvolle programma van het Wiepkesbal wat afgelopen weekeinde plaatsvond in de Bosuil, zetten zij de repetities voort om ook tijdens het weekeinde van Wieërt Alaaif ervoor te zorgen dat de jubileumeditie een groots en onvergetelijk spektakel wordt.

Wieërt Alaaif vindt net als voorgaande jaren plaats op de Nieuwe Markt van Weert. Het zaterdagprogramma zal plaatsvinden van 19.00 tot 22.30 uur en het zondag programma start direct nadat de optocht voorbijgetrokken is aan het feestplein.

Het gehele programma zal in de komende weken bekend gemaakt worden via de Facbookpagina die te bereiken is via www.wieertalaaif.nl.