Maarheeze – (Foto’s) De hulpdiensten zijn maandag omstreeks 9.45 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Maarheeze.

In de rijrichting van Weert naar Eindhoven had een kop-staart botsing plaatsgevonden. De inzittenden kwamen met de schrik vrij. Ze zijn uit voorzorg wel gecontroleerd door het ambulancepersoneel.

De auto’s liepen flinke blikschade op. Ze zijn afgesleept door een berger. Vanwege het ongeval moest een rijstrook worden afgesloten. Hierdoor ontstond er een file tot aan Weert-Noord.

7 REACTIES

  1. Ja dat is de reden waardoor ik in de spits lekker rechts blijf rijden. Het rijdt een stuk relaxter en is nog een stuk veiliger ook. Dan maar 1 minuutje langer.

  2. Al die ongelukken die hier de laatste jaren geplaatst zijn …en ook die niet geplaatst zijn…..laten de verzekeringspremie oplopen van mensen die jaren en jaren en jaren schadevrij rijden…!!!

  3. Ja, er zijn nog altijd veel sukkels die nauwelijks afstand houden en dan ook nog vaak met andere afleidende dingen bezig zijn. Elk plekje dat ze in de rij kunnen winnen wordt met gretigheid ingenomen. Gas er op, remmen, bumperkleven, rechts inhalen………En dan denken ze dat ze door zo te rijden veel eerder op hun bestemming zijn…….. Er zijn dus nog altijd veel oerdomme sukkels.

  4. Heb je dan statistische gegevens over verkeersongevallen nu in vergelijking met zeg 50 jaar geleden, toen het nog minder druk was op de weg?
    Premies voor autoverzekeringen zijn ten opzichte van jaren geleden heel veel lager dan toen namelijk. Dat heeft mede te maken met relatief minder schades en meer mensen die premie betalen (meer autobezitters). Dat premies nu weer wat duurder worden is normaal, over een paar komt er waarschijnlijk weer een tegenovergestelde beweging.

Comments are closed.