Kop-staart botsing op A2 bij Weert

(Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Weert,

In de rijrichting van Weert naar Kelpen-Oler had een kop-staart botsing plaatsgevonden. Bij het ongeval raakte niemand gewond. De automobilisten wisten hun voertuig van de snelweg te halen en op de vluchtstrook te parkeren zodat het overige verkeer zo min mogelijk hinder ondervond.

Een berger die toevallig voorbij kwam beveiligde de vluchtstrook. Hij zette z’n zwaailichten aan om het overige verkeer te waarschuwen. Het was erg mistig op de snelweg toen het ongeval gebeurde.

Een ambulance kwam ter plaatse. De inzittenden zijn gecontroleerd op verwondingen, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Een van de twee auto’s was flink beschadigd geraakt en moest worden afgesleept door een berger.

[nggallery id=’7475′]