(Foto’s) Om klanten in de regio Weert beter van dienst te kunnen zijn, slaan Electro World LAKO en EP:Tummers de handen ineen. Een perfecte combinatie; EP:Tummers staat immers – net als Electro World LAKO – voor service en kwaliteit. Samen gaan zij vanaf heden verder onder de naam EP:Tummers op de Moesdijk.

Vanaf 18 januari te bezoeken naast de Gamma

Vandaag is het zover. EP:Tummers opent dan de deuren van haar nieuwe winkel in Weert, op de Moesdijk 2 naast de Gamma. En het is niet zomaar een winkel, maar een ware megastore van maar liefst 1500m2! Deze prachtige, moderne zaak is 7 dagen per week te bezoeken en biedt onderdak aan een ruim scala aan elektronische apparatuur.

Je treft er bijvoorbeeld ruim 100 wasmachines en drogers, 120 televisies en 80 inbouwapparaten aan. Keuze genoeg dus! EP:Tummers heeft niet voor niets al bijna 100 jaar ervaring op dit gebied. Met de komst van dit gevestigde familiebedrijf is de gemeente Weert dan ook een zeer ervaren elektrovakspeciaalzaak rijker. EP:Tummers staat namelijk voor zeer hoge service en een perfecte, vakkundige afhandeling van alle aankopen.

Beleving staat centraal

In de nieuwe, vooruitstrevende winkel staat beleving centraal. EP:Tummers biedt een uniek winkelconcept dat een ware ervaring is. Kom bijvoorbeeld langs in de koffiecorner en geniet van de lekkerste koffiespecialiteiten, vers voor jou gezet! Of neem plaats in de audio-ruimte, en laat je onderdompelen door prachtige geluidservaring. De demonstratrice bakt live de lekkerste hapjes en zij toont je meteen hoe de apparaten werken. Wil je zelf met een apparaat aan de slag? Ook dat is mogelijk: neem deel aan een gratis kookworkshop in de winkel!

Service met een hoofdletter “S”

Kenmerkend voor alle medewerkers van EP:Tummers is de grote deskundigheid en de uitgesproken klantgerichte mentaliteit. EP:Tummers beschikt tevens over een eigen bezorgdienst en witgoed service. De bezorgers zijn echte vakmensen die je graag helpen met het correct instellen van jouw apparaat, uitleg geven, of de installatie voor je verzorgen. De witgoed monteurs komen bij je thuis langs voor reparaties op locatie, om apparaten in te bouwen of om deze in te meten. Daarnaast beschikt EP:Tummers over een Service Center in de winkel, waar je 7 dagen per week terecht kun voor assistentie met technische problemen.

Je bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje te gaan nemen. Meer informatie: www.eptummers.nl.