Zaterdagochtend controleerde de politie een 21-jarige automobilist uit Weert omdat hij vermoedelijk reed terwijl hij onder invloed was van drugs.

De Weertenaar kreeg vervolgens een rijverbod opgelegd. Er werd een bloedtest afgenomen ten behoeve van een onderzoek bij het NFI (Nederlands Forensisch Instituut). Later deze dag werd de man opnieuw staande gehouden. Hij was dus weer achter het stuur gekropen ondanks het opgelegde rijverbod. Opnieuw had de politie het vermoeden dat hij onder invloed was van drugs.

Opnieuw werd er bloed afgenomen om te laten controleren door het NFI. De man mocht meteen z’n rijbewijs inleveren, zo meldt de politie via Facebook.

8 REACTIES

 1. Bij de Brandweer, ziekenwagen en de Politie zijn er ook mensen die onder invloed van drugs rijden onder werk.

  Maar dat mag niet gezegd worden !

 2. Van mij mag je dat zeggen.
  En als dat zo is moeten ze die ook het rijbewijs afpakken en nooit meer terug gegeven.

  Ook bij deze idioot, rijverbod en nog weer gaan rijden.
  Auto voor zijn neus de shredder in . Nooit geen rijbewijs meer. En een dikke boete.

 3. En wat als deze jongen gewoon zijn adhd medicatie gebruikt? Dan test je positief op de speekseltest, pas na een bloedonderzoek kan worden aangetoond wat voor soort middel hij heeft gebruikt en hoeveel….. dus iemand gelijk imbeciel noemen vind ik nogal ver gaan!!

 4. Jij gaat niet in op zijn argumenten, dat hij het woord imbeciel gebruikt voor zo iemand is zijn goed recht. Eens kijken hoe je reageerde als een van je naasten het slachtoffer zou zijn van die imbeciel.

 5. En op de markt aan een paal vastbinden…
  Iedereen mag dan klöpele, Slumme Hendrik het eerst!
  Worden de rechtbanken ontlast.
  Kunnen we best zelf oplossen in een demo cratisch land.
  🤮
  Moet kunnen in 2019 of niet soms?

Comments are closed.