Op zondag 20 januari aanstaande staat het innovatieve Mobile Media Lab (MML) van de politie opnieuw in Weert.

Het Mobile Media Lab is dus een testtruck, een vrachtwagen ingericht als mobiele onderzoeksruimte. De politie rijdt met het MML door Nederland om onderzoek te doen naar de ervaringen van burgers met de digitale dienstverlening van de politie: wat vinden zij van het gebruik van social media door de politie, de kwaliteit van de internetaangifte, de informatie in de politie app etc?

De burgerpanels in de truck leveren input op voor het verbeteren van de (digitale) dienstverlening van de politie. Onderzoeken richten zich voornamelijk op de bereikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van verschillende digitale kanalen.

Je kan komende zondag in het Mobile Media Lab met de politie in gesprek gaan van 10.00 tot 17.00 uur op de Dries ter hoogte van de Albert Heijn. Iedereen is van harte welkom.