Neem kijkje op bouwplaats Zorgplein

Zaterdag 12 januari 2019 opent Mertens Bouwbedrijf in samenwerking met Stichting Land van Horne de poorten van de bouwplaats aan de Vogelsbleek in Weert. Van 11.00 tot 14.00 uur kan er een kijkje worden genomen op de bouwplaats van het nieuwe Zorgplein Land van Horne.

Iedereen is van harte welkom. Bezoekers kunnen zich tussen 11.00 en 14.00 uur melden bij de bouwinrit aan de Vogelsbleek. Op deze dag geven ze een beeld van de voortgang van de bouw, van de laatste ruwbouw werkzaamheden tot de opstart van de afbouw.

Het Zorgplein wordt het Kennis- en Expertisecentrum van Land van Horne. Aan het Zorgplein vind je straks zorgcentrum Martinus, het Huntingtoncentrum, Behandelcentrum en Geriatrisch Revalidatiecentrum. Een gedeelte van het Zorgplein is al klaar en hier wordt binnenkort gestart met de inrichting.

Overigens op zoek naar een baan in de bouw?

Zaterdag zullen onze mensen van P&O ook aanwezig zijn. Wil je meer informatie over een baan in de bouw bij Mertens, dan kun je ook hiervoor bij het “kijkje op de bouw” terecht.