Nieuwjaarswedstrijd ReddingsBrigade

Aanstaande zaterdag, 12 januari, organiseert ReddingsBrigade Weert haar Nieuwjaarswedstrijd. De junioren-, senioren- en masterteams komen uit heel Nederland en zelfs uit België en Duitsland om in Weert te strijden om de medailles en de wisselbeker. Ook de Nederlandse top en deelnemers van het EK en WK zullen aan deze wedstrijd deelnemen.

De zwemmers zullen in teamverband van 4 personen de hindernisestafette, het popduiken en vervoeren, de torpedoboei- en reddingsestafette en de lijnredding zwemmen, waarbij het Zwemmend Redden centraal staat.

Verdeeld over de wedstrijd worden diverse prijzen uitgereikt en wordt een aantal zwemmers gehuldigd voor hun prestatie in 2018. Ook worden aan het einde van de dag prijzen in het totaalklassement uitgereikt, in combinatie met de Oudjaarswedstrijd voor de aspiranten, die op zaterdag 15 december 2018 heeft plaatsgevonden.

Het belooft weer een spannende en gezellige wedstrijd te worden: u bent van harte uitgenodigd om te komen kijken! Toegang is gratis.

De wedstrijd vindt plaats in het 25-meterbad van Zwembad ‘’De IJzeren Man’’ te Weert.

Programma 12 januari 2019

17:00 uur Opening van de wedstrijd
17:10 uur Aanvang van de wedstrijd
ca. 21:15 uur Einde van de wedstrijd
ca. 21:30 uur Prijsuitreiking in het zwembad