Ron Klaassen Landhieër Schäöpkes

(Foto’s) Onder grote belangstelling is op zaterdag 19 januari 2019 de nieuwe Landheer van V.V. de Schäöpkes in ’t Groenewoud uitgeroepen.

Het is Ron Klaassen, 50 jaar, zoon van Wim Klaassen en Maria Klaassen-Rompa. Getrouwd met Mariekede Kwaadsteniet-Klaassen. Grootse vader van 2 kinderen, Luuk en Sjors. Samen wonen ze op de Roermondseweg.

In het dagelijks leven werkzaam bij Reijngoud Adviesgroep in Geldrop als milieuadviseur voor afval- en chemische bedrijven. Zijn hobby’s zijn de jeugdtrainen bij SV Laar, een squashballetje slaan en op z’n tijd een Belgisch biertje drinken.

Same met zijn Adjudanten Huub, Astrid, Ruud en Willion gaat de Vastelaovendj voor onder zijn devies: “Met völ meziek en tamtam in ‘n good miljeu, weurtj nemes de vastelaovendj oeëts beu”. Omdat de Landheer in de milieubranche werkt en in zijn vrij tijd veel klust heeft hij de “Orde van ’t Miljeu-klusserke” ingesteld.

De Landheer wenst iedereen een geweldige Vastelaovendj met veel lol en plezier!

Bekijk een sfeerimpressie (door Theo Van de Winkel).