Vermeende autobrand op A2 bij Leende

112 Cranendonck Regio Reageer 1 min. leestijd

Leende – (Foto’s) De brandweer van Maarheeze is zondagochtend rond 10.45 uur gealarmeerd voor een autobrand op de snelweg A2 bij Leende.

In de rijrichting van Weert naar Eindhoven was een auto tijdens het rijden gaan roken. De bestuurder van de auto wist z’n voertuig nog via de afrit van de snelweg af te rijden. De rookontwikkeling was gelukkig niet verder overgegaan naar een brand.

De brandweer hoefde enkel ter plaatse te komen voor een korte controle en kon daarna terug naar de kazerne. De auto kon niet meer verder rijden vanwege een technisch mankement is werd afgesleept door een berger.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie