Snoeiafval en caravan in brand

112 Brandweer Weert Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd

Hunsel – (Foto’s) De hulpdiensten zijn dinsdagmiddag rond 16.00 uur gealarmeerd voor een buitenbrand op een weiland aan de Eikesstraat in Hunsel.

De meldkamer kreeg de melding binnen dat er een (sta)caravan in brand zou staan. Het bleek uiteindelijk om een berg snoeiafval te gaan waarbij ook brandende resten van een caravan werden aangetroffen. De brandweer kwam met een tankautospuit en waterwagen ter plaatse om het vuur te doven.

De brand ging gepaard met de nodige rookontwikkeling. De brandweer had de brand snel onder controle. De smeulende resten werden uit elkaar gehaald om het goed te kunnen nablussen. Niemand raakte gewond.

[nggallery id=’7465′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie