Sven I nieuwe jeugdprins Bokkeriejers

Op vrijdag 18 januari tijdens het jeugdboorebâl is Sven Coolen uitgeroepen tot jeugdprins Sven 1e van de Bokkeriejers uit Tungelroy.

Op het gezellige en drukbezochte Jeugdboerenbal ging de jeugd helemaal los op de speciaal overgekomen DJ A.J.A.X. HB. De 12-jarige Sven is de zoon van Roel en Anita Coolen en Sarah is zijn grote zus. Sven zit op het college in Weert. De hobby’s van Jeugdprins Sven zijn: Voetballen, net als de grote prins Ron 1e Scouting en… natuurlijk “vasteloavendj veere.”

Omdat zijn grote passie voetballen is heeft Sven de “Orde van ’t Avontuurlijke Voetballerke” ingesteld. Hij zal de jeugd van de Bokkeriejers voorgaan onder zijn eigen motto “Bokkeriejers ut kûmtj hieëlemoal good, want Vasteloâvendj veere zitj mich in ut blood”

24 februari is er in MFA Kimpeveld gelegenheid tot felicitatie tijdens de prinsenreceptie welke om 14.11 van start gaat. Sven viert deze dag niet alleen zijn jeugdprinsenschap, maar ook zijn verjaardag.

www.debokkeriejers.nl