Nederweert – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn donderdagavond rond 22.20 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval in Nederweert.

Op de kruising met verkeerslichten aan de Randweg Zuid / Aan Vijftien waren twee personenauto’s tegen elkaar gebotst. De brandweer werd gealarmeerd om een van de twee slachtoffers uit het voertuig te bevrijden. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse voor medische bijstand.

Het slachtoffer dat uit het voertuig werd gehaald door de brandweer werd medische behandeld in het bijzijn van een trauma-arts. De bestuurder van de auto was lichtgewond geraakt. Beide betrokkenen zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De weg is afgesloten voor het verkeer. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Naar verwachting is de weg afgesloten tot 3.00 uur ‘s nachts.

Video via Youtube

https://youtu.be/Xf_hYnnHds0