Veerle I jeugdprinses Vêrkusköp

(Foto’s) Veerle Stijnen is vrijdagavond in buurtcentrum Moesel uitgeroepen tot de nieuwe jeugdprinses van V.V. De Vêrkusköp

Veerle is 1×11 jaar jong. Ze is een dochter van oud prins Frank Stijnen van Frans van Spijk en Linda Houben. Door de week kun je haar vinden op OBS de Graswinkel in groep 8 bij juf Liesbeth en juf Sabrina. Daar proberen ze haar elke dag iets bij te leren (maar of dat lukt is ’n tweede, grapte Veerle).

In haar vrije tijd slaat ze graag een balletje op het hockeyveld en danste ze tot vorig jaar tijdens de carnaval bij ‘De Huppelpupkes’. Omdat dit haar grootste hobby’s is heeft Veerle de orde ingesteld van: Ut Huppelendj Hockey Maegtje.

Samen met de jongens en meisjes van de jeugdraad gaat ze er een super mooi seizoen van maken, maar daarnaast heeft de kersverse jeugdprinses ook nog twee adjudanten nodig die haar de komende tijd mogen helpen met van alles en nog wat. Dat zijn Faye Hansen en Lotte Passage.

Ze heeft al een super mooie medaille, maar daarnaast heeft Veerle ook nog een devies en ook die heeft alles te maken met haar grootste hobby’s, want het devies is: Dit jaor neet huppele of tieëge ‘nne bâl aan hawwe mer mét uch ‘n fieëstje bawwe!