Onbekenden wenken naar 11-jarige

Update – Budel – Donderdagmiddag rond half vier werd in de Molenstraat te Budel een 11-jarige jongen benaderd door inzittenden van een lichtblauwe Fiat 500.

Een vrouw bestuurde de auto en de passagier, een man, opende zijn portier en maakte een onduidelijke armbeweging. De jongen had de indruk dat het een grijpbeweging was. De man is niet uitgestapt en het tweetal reed vervolgens door. De jongen is vervolgens naar huis gefietst waar de politie werd gebeld. De jongen was natuurlijk flink geschrokken.

Getuigen gezocht

Wie de inzittenden van deze auto waren en wat hun beweegredenen waren is onduidelijk. heb jij misschien iets gezien dat de politie kan helpen duidelijkheid te krijgen? Of weet je wie de mensen in de auto zijn? Neem dan contact op met de politie Cranendonck via 0900-8844 onder vermelding van zaak nummer 2019026775.

Update

Een direct betrokkene meldt het volgende: het ging om een duidelijke grijpbeweging, gevolgd door een achtervolging. De jongen was overigens te voet.