Na twee succesvolle jaren keert Foodstock ook komende zomer weer terug. Van 7 t/m 10 juni strijkt de karavaan met foodtrucks neer in Weert.

Het sfeervolle Stadspark is gedurende 4 dagen het fantastische decor voor een weekend lang genieten van eten, drinken & muziek. Dat is één dag extra ten opzichte van de voorgaande twee edities. Zoals altijd is Foodstock gratis toegankelijk.

Vernieuwingen

2019 is een jubileumjaar voor zowel Foodstock als Woodstock (een belangrijke inspiratiebron). Daarom pakt de organisatie van het foodtruck festival extra groots uit. Er is een nieuwe huisstijl gelanceerd en op basis hiervan heeft ook de complete decoratie van het terrein een facelift gekregen.

Daarnaast zal het kinderplein nog verder worden uitgebreid voor nog meer speelplezier voor de allerkleinsten. Om de service richting de bezoekers nog verder te verbeteren is het muntensysteem afgeschaft en zijn overgebleven munten dus verleden tijd.

Het muzikale programma wordt op een later moment bekend gemaakt.

Stadstriathlon

Het Foodstock evenement valt samen met de Rabobank Stadstriathlon in Weert. De Stadstriathlon speelt zich af op het Bassin op 31 mei, 1 juni, 2 juni én op 7, 8 en 9 juni 2019. Je kan zo oversteken naar het Stadspark.

Openingstijden

Vrijdag 7 juni: 16:00 – 00:00 uur
Zaterdag 8 juni: 14:00 – 00:00 uur
Zondag 9 juni: 12:00 – 00:00 uur
Maandag 10 juni: 12:00 – 21:00 uur