Auto ramt verkeerslicht Ringbaan-Zuid

(Foto’s/video) De hulpdiensten zijn in de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks 1.50 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Ringbaan-Zuid in Weert.

Op de kruising Ringbaan-Zuid / Maaseikerweg had een personenauto een verkeerslicht geramd en was vervolgens over de kop geslagen. Het voertuig kwam in de naastgelegen sloot tot stilstand. De bestuurder wist op eigen kracht het voertuig verlaten. De brandweer kwam ter plaatse om te ondersteunen bij het veiligstellen van het voertuig.

De bestuurder raakte lichtgewond en is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De auto is afgesleept door een berger. De gemeente is in kennis gesteld over de defecte verkeerslichten. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Video via Youtube

https://youtu.be/E_mE41615yA