Caravan veiligheidsonderzoek

Op zaterdag 13 april 2019 bestaat er weer de mogelijkheid om jouw caravan een veiligheidsonderzoek te laten ondergaan. Campers worden niet nagekeken. Deze dien je A.P.K. te laten keuren in een garage.

De organisatie is in handen van Veilig Verkeer afdelingen Weert en Nederweert. Aan het Veiligheidsonderzoek zal medewerking worden verleend door de Rijksdienst voor het Wegverkeer Venlo, Profile Tyrecenter Peter Stultiens B.V. uit Weert en door Veiligheidsregio Limburg-Noord.

Het veiligheidsonderzoek omvat de gehele techniek inclusief gas, banden, elektrische installatie, technische toestand van de totale constructie enz. Het veiligheidsonderzoek zal dit jaar weer plaatsvinden bij Allers Bedrijfsauto’s aan de Marconilaan op het bedrijfsterrein Kampershoek.

De kosten bedragen € 20,- voor niet leden en € 10,- voor leden van Veilig Verkeer Nederland. Opgave kan geschieden bij W. Niessen, Jean Verheggenstraat 14, 6001 SX in Weert of telefonisch 06-53155240 of per e-mail: [email protected] Na opgave ontvang je bericht over tijd en plaats.