Rechtbank van Maastricht

De Rechtbank Limburg in Maastricht heeft woensdag een 55-jarige Weertenaar veroordeeld vanwege het misbruik van zijn 11-jarige stiefdochter in Weert.

De rechtbank achtte bewezen dat de verdachte in de periode van 27 maart 2014 tot en met 26 maart 2015 het toen 11-jarige meisje meermaals had misbruikt door seksuele handelingen ter verrichten, die mede bestonden uit het seksueel binnendringen van het lichaam. De rechtbank rekent dit misbruik verdachte zwaar aan, te meer nu het zijn stiefdochter betrof. De verdachte ontkende het misbruik.

Woensdag werd kreeg de verdachte zijn straf te horen die bestaat uit een gevangenisstraf op van 12 maanden, waarvan 3 maanden voorwaardelijk. Tevens moet hij een schadevergoeding betalen van 2.500,- euro.

13 REACTIES

  1. 12 maanden cel waarvan 3 voorwaardelijk blijft 9 maanden over en daar 2/3 van dus 6 maanden zitten die viezerik..bah bah wat een straf om te kotsen..ik hoop dat hij bij de juiste mensen wordt geplaatst die van die vieze dingen wat hij gedaan heeft met een kind daar houden ze niet van in de bajes

  2. Het arme kind is vreselijk beschadigd voor het leven. Het is inderdaad te hopen dat hij tussen de juiste mensen geplaatst wordt in de bajes. Wat een loser, ontkennen en het kind was nieuwsgierig naar zijn geslachtsdeel? En hij kon er niets aan doen, de arme kerel. Dat ie een paar wijze levenslessen krijgt in de bajes!!!!

  3. een jaar of 25 alles boven bijstandsniveau afnemen en besteden aan hulp aan slachtoffers van zulke perverselingen. Slachtoffers hebben levenslang en moeten hulp vaak ook nog zelf betalen. Dader komt snel vrij en hervat vrolijk zijn leventje….

  4. maar ik weet zeker dat zijn auto poets bedrijf naar de galle miesse is wie laat nog bij zo een figuur zijn auto petsen moet er niet aan denken

  5. Zal een pijnlijke ervaring worden in de bajes als hij zn zeep moet oprapen in de douche.
    Blijf met je poten van kinderen af loser!

  6. Hij verliest misschien zijn bedrijf maar het grote verlies is voor het slachtoffer. Zij heeft levenslang en geen enkele straf verandert daar iets aan. Voor de loser gaat zijn leventje gewoon door. Gewoon in een andere stad weer lekker doorleven, niets aan het handje. Met 2583 euro en een half jaartje kost en inwoning is hij klaar. Het kind is er met een half jaartje niet klaar mee, ook niet met een half leven: dat duurt een leven lang. Voor de moeder van het kind moet het verschrikkelijk zijn: dan heb je je lief en leed gedeeld met een gore perverseling. Met een man die aan je dochter zat. Trouwens ook voor de kinderen van de viezerik: je zult zo’n vader hebben. Dan schaam je je toch kapot. Je vader die aan het kind van zijn vriendin zit. “Wat doet jouw vader?” “Mijn vader is ambtenaar… en die van jou?” “Mijn vader heeft een half jaar vakantie in de bajes omdat hij met zijn tengels niet van een kind kon afblijven…. ” “Maar daar kon hij niks aan doen want dat kind vroeg of ze aan zijn piemel mocht zitten, dat heeft hij onder ede verklaard”.

Comments are closed.