Reünie Weerter Automobiel Mij

Er komt een reünie voor oud-medewerkers van garage Geraedts in Roermond en de WAM (Weerter Automobiel Mij) in Weert .

Als je een van de voormalige medewerkers bent, dan kun je jouw naam en e‑mailadres mailen via: [email protected]. Wees vrij om dit mailadres door te geven aan mensen die je kent en die bij een van de bedrijven hebben gewerkt.

Garage Geraedts en de WAM waren tot het midden van de jaren 80 officieel dealer van DAF en Mercedes. Geraedts was gevestigd aan de Broekhin Zuid in Roermond, de WAM aan de Sutjensstraat in Weert. Veel mensen hebben daar hun auto gekocht. En natuurlijk laten onderhouden.

Het afdeling motorenrevisie hield zich voornamelijk bezig met het reviseren van grote (scheeps)motoren. Motoren van personenauto’s werden in die tijd al bijna niet meer gereviseerd maar vervangen door een ruilmotor.

Zodra geïnteresseerden zich aangemeld hebben via bovenstaand e-mailadres, neemt de organisatie zo snel mogelijk contact met hen op. Een definitieve datum van de reünie wordt pas vastgesteld als er verder geen aanmeldingen meer komen. Inmiddels zijn er voldoende mensen die geïnteresseerd zijn. De reünie gaat er zeker komen.