Circus Bolalou naar Budel

Budel – De jongste circusdirectie van Europa, het echtpaar Steffie en Dennis Bossle, is erin geslaagd binnen korte tijd een geheel circus uit de grond te stampen.

Vorig jaar april zijn zij begonnen met een klein tentje en enkele wagens. Door een unieke show en het enthousiasme waarmee zij het publiek bespeelde bleek de formule een groot succes. Nu vinden zij het tijd om met een grotere tent en een nog spectaculairder programma op tournee te gaan langs Nederlandse dorpen en steden.

In het programma, klassiek zoals het hoort, vele dieren. Dennis presenteert prachtige Friese paarden, maar ook schattige pony’s. Daarnaast honden en geiten, maar ook lama’s en unieke mini-koeien in een gezamenlijke dressuur. Ook artistiek ontbreekt het hooggeëerd publiek het aan niks, acrobaten in de lucht en in de piste laten hun hals wekkende kunsten zien.

Terug naar het wilde westen gaat men met een cowboyshow, lasso’s vangen, zweep slaan en zelfs messen werpen laat groot en klein op het puntje van de stoel zitten. Natuurlijk ontbreekt ook de clown niet, die met zijn komische capriolen een ieder van een gulle lach zal voorzien.

Voorstellingen worden gegeven in de verwarmde circustent aan de Poelderstraat in Budel.
Vrijdag 8 maart 2019 Aanvang 16:30
Zaterdag 9 maart 2019 Aanvang 15:00 en 19:00
Zondag 10 maart 2019 Aanvang 14:00

Voor de voorstelling van zaterdag om 19:00 gelden speciale entreeprijzen. Men kan dan voor €10 naar binnen ongeacht de leeftijd of zitplaats. Wil je zeker zijn van een zitplaats? Reserveer dan online via www.circus-bolalou.nl. Daar vind je ook alle info en entreeprijzen.