Update 19.03u – Nederweert – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 17.10 uur gealarmeerd voor een ernstig verkeersongeval op de Heugterbroekdijk in Nederweert.

Ter hoogte van de kruising met de Laarderheideweg werd een motor in het weiland aangetroffen. De bestuurder van de motor werd in een naastgelegen beek aangetroffen. Hij was ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Een traumahelikopter werd opgeroepen, maar kon rechtsomkeert maken. De hulpdiensten konden helaas niets meer voor het slachtoffer betekenen.

De politie heeft de omgeving afgezet en doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Aan de sporen was te zien dat de motor, komende uit de richting van Daatjeshoeve, tegen een boom was gebotst. Het moet een enorme klap zijn geweest gezien de positie van de motor die tientallen meters verderop lag.

Update 19.03u

De politie is nog volop bezig met het onderzoek. Via Burgernet is er een oproep gedaan aan getuigen om zich te melden. Ben jij getuige geweest van het ongeval? Meld je dan via 112. Lees het Burgernet-bericht via: https://www.burgernet.nl/burgernet/3062564.

Video via Youtube

https://youtu.be/hE_5dyMiAkg