D66 is vanuit Weert goed vertegenwoordigd de aankomende Provinciale Staten Verkiezingen. Een mix van ervaring, vrouw en jong met binding in de wijk, dorp en stad. D66 Weert is trots op de ambitie van haar leden om ook op provinciaal niveau een bijdrage te willen leveren.

Lizbeth Steinbach (39, Tungelroy) neemt de 5de plaats in op de lijst en is daarmee de tweede hoogst geplaatste vrouw. D66-nestor Bert van Wijk (79, Groenewoud) staat op plaats 17 van de lijst. De jongste kandidaat is Maxim Lenders (20, Keent) op de 31 plaats.

Meer informatie over de kandidaten en het verkiezingsprogramma van D66 is te vinden op limburg.d66/nl.

5 REACTIES

 1. Oei, d66 een klimaat verslaafde partij dat gaat de provincie alleen maar veel geld kosten. Een kandidaat van79 jaar op de lijst zetten geeft ook al een beetje wanhoop aan.

 2. Ik laat D’66 even liggen.
  Doch wel reactie op de ‘ klimaatverslaving’
  We kunnen natuurlijk wachten tot over 20,30 of 50 jaar tot de fossiele brandstof op is
  Nederland miljarden heeft mogen uitgeven om het water buiten de dijken te houden en aan de toenemende gezondheidsklachten door fijnstof ed.
  En dan pas naar zonne-energie ,windenergie of wat dan ook te gaan.
  Wat dan minimaal hetzelfde zal kosten.
  Of we gaan nu beginnen, nu er nog fossiele brandstof is.
  Dus met minder tijdsdruk.
  En ja dat kost geld
  En ja dat levert gezondheidswinst op
  En ja dat levert werk op

 3. Laat ik d66 ook even liggen dannoch toch noem ik het klimaatverslaving. Veel wordt ondergeschikt gemaakt aan het 0,0002% resultaat klimaatverbetering,verwaarloosbaar vlgs mij. Omringende landen en niet te vergeten vs,china, oostblok doen niet mee. Maar in nederland, zoals altijd de braafste , gaan we baanbrekende klimaatmaatregelingen, subsidies en in de glazen klimaatondergangsbol de burgerij, niet de bedrijven, met een armageddon opzadelen dat vlgs onze zg politieke deskundigen de ondergang vd nederland betekent en daarna de wereld. Geitenwollen sokkendragers, de groenen,de fanatici en klimaatpausen doen massaal aan bangmakerij, hun wil opleggen en van de burger klimaatslaven maken. Laat je toch niet zo bang maken het is pure geldklopperij.

 4. D66 is niet meer dan een slechte grap geworden. Als Hans nog eens zou kunnen zien wat er van zijn partij geworden is dan………………..Wat een afgang.

Comments are closed.