D66-kandidaten Statenverkiezingen

Algemeen Politiek Weert 3 reacties 1 min. leestijd

D66 is vanuit Weert goed vertegenwoordigd de aankomende Provinciale Staten Verkiezingen. Een mix van ervaring, vrouw en jong met binding in de wijk, dorp en stad. D66 Weert is trots op de ambitie van haar leden om ook op provinciaal niveau een bijdrage te willen leveren.

Lizbeth Steinbach (39, Tungelroy) neemt de 5de plaats in op de lijst en is daarmee de tweede hoogst geplaatste vrouw. D66-nestor Bert van Wijk (79, Groenewoud) staat op plaats 17 van de lijst. De jongste kandidaat is Maxim Lenders (20, Keent) op de 31 plaats.

Meer informatie over de kandidaten en het verkiezingsprogramma van D66 is te vinden op limburg.d66/nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties