Prijzenslag voor auteur Gaby Rasters

Algemeen Human interest Weert Reageer 2 min. leestijd

De Valentijnprijs 2019 is dit jaar gewonnen door auteur Gaby Rasters uit Weert met haar roman Nooit meer bang. Deze roman verscheen bij uitgeverij Z&K. De prijs werd 9 februari uitgereikt in het Antropia in Driebergen.

Een quote van de jury over dit boek: “Originele setting die tot de verbeelding spreekt – en bovendien de karakters met elkaar verbindt.”

De Valentijnprijs werd voor de vijfde keer uitgereikt sinds de oprichting van het Valentijngenootschap op 14 februari 2014. Naast de Valentijnprijs won de auteur ook de Publieksprijs!

Rasters is in opmars. Haar boek Nooit meer Bang doet het goed en krijgt veel waardering van lezers. Ze tekende maar liefst 3 nieuwe boekcontracten bij Uitgeverij Boekerij en dit jaar zal haar tiende boek verschijnen!

In ‘Nooit meer Bang’ gaat over de vreselijke aanslag in Brussel, nu drie jaar geleden. Door deze aanslag raken levens met elkaar verbonden en zul je als lezer meegesleurd worden in een wir war aan emoties. Moedig doorgaan en liefde blijven voelen staan centraal in dit verhaal. Irene Moors schreef over dit boek het volgende: “Een prachtige verhaal over vriendschap en hoop, en over ‘toevallige’ ontmoetingen die zo moesten zijn ! Meeslepend en ontroerend. Terwijl ik dit boek las werden de hoofdpersonen Maud en Louise ook mijn vriendinnen. Hun lot raakte mij zeer !”

De jury van de Valentijnprijs liet weten dat het geen fotofinish was. ‘De naam van deze auteur gaan we nog veel horen.’

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie