Budel – (Foto’s) Vrijdagavond zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor twee dronken meiden van 14 en 15 jaar oud in Budel.

Een van de meiden was op de Grensweg gevallen met haar fiets. Een voorbijganger stopte en ontfermde zich over de meiden die moeite hadden om overeind te blijven staan. Ze hadden teveel gedronken. Naast de fietsen lag lege fles Bacardi.

Een ambulance kwam ter plaatse voor medische bijstand. Één van de twee meiden had verschijnselen van alcoholvergiftiging. Ze is overgebracht naar de alcoholpoli van het SJG in Weert. De andere jongedame is door de politie naar huis gebracht.

Alcoholmisbruik

Alcoholmisbruik staat meestal niet op zichzelf. Veelal zit er een verhaal achter, bijvoorbeeld een lastige thuissituatie. Echter het alcoholgebruik op jonge leeftijd kan schadelijke gevolgen hebben. Wees alert en lees eens wat de gevolgen kunnen zijn via: https://www.alcoholinfo.nl/publiek/opvoeding/risico-s-voor-jongeren. Hier vind je ook preventietips en het telefoonnummer van de Alcohol Infolijn.

3 REACTIES

  1. de politie heeft goed werk geleverd door te zorgen dat de jonge meiden thuis zijn aangekomen stel je voor wat er allemaal kan gebeuren met die meiden van 15 jaar oud

  2. Er kan ook vanalles gebeuren als ze niet gedronken hebben . By the way al die mensen met commentaar zijn zelf niet jong geweest en hebben niet geexperimenteerd?

Comments are closed.