Summer Kick-Off terug in Meijel

Meijel – Helaas ging het feestje vorig jaar niet door, maar de organisatie is verheugd om te melden dat ze dit jaar terugkeren naar de Trambaan in Meijel. Op 5 & 6 juli 2019 is de Trambaan weer het decor van de 11e editie van Summer Kick-Off.

Het werd tijd! Eindelijk begint je zomervakantie weer met hoe het de afgelopen jaren ook begon. Summer Kick-Off zal een tweedaags evenement worden met een vrijdag- en zaterdag editie. Vrijdag 5 juli is de minimale leeftijd 16 jaar en zullen de lokale artiesten een ouderwets gezellig sfeertje neerzetten op de Trambaan in Meijel.

Op zaterdag 5 juli is de minimale leeftijd 14 jaar, zoals je van ons gewend bent. De dag wordt afgetrapt met een sportief volleybaltoernooi.‘s Avonds zullen de lokale artiesten weer het podium op kruipen om de jeugd van Peel en Maas en omstreken een gezellige avond te bezorgen.

Summer Kick-Off slaat conceptueel gezien een nieuwe weg in. De slogan ‘Het werd tijd’ is vooral dit jaar vatbaar voor meerdere interpretaties. De organisatie is trots dat ze dit jaar weer terug zijn. Maar is natuurlijk ook tijd voor vakantie! Althans op 5 juli is het tijd voor de zomervakantie. Wie kijkt daar nu niet naar uit?! Dat straalt het nieuwe concept uitstekend uit.

De organisatie kiest er ook voor om de sterktes van Summer Kick-Off te behouden en te versterken. De unieke en blijvende kenmerken van Summer Kick-Off zijn de 14+ leeftijd, het volleybaltoernooi, lokale artiesten en hét feest.

De organisatie is erg enthousiast nu ze weer bezig zijn met de voorbereidingen voor een nieuwe editie. Summer Kick-Off heeft immers ook een historie om trots op te zijn en wat zeker niet verloren mag gaan.

Benieuwd naar meer informatie? Houd de website en social media in de gaten voor onder andere de ticketverkoop, inschrijvingen voor het volleybaltoernooi, het concept en artiesten: https://www.summerkickoff.nl/ en https://www.facebook.com/skomeijel/.