Jeugd boerenbruidspaar Vêrkusköp

Ook dit jaar stond er bij V.V. de Vêrkusköp een geweldige jeugd boorebal op het programma. Op zaterdag 23 februari 2019 was het zo ver en konden het verse bruidspaar, na lang stil houden, zichzelf eindelijk bekend maken aan het Weerter publiek.

In het Buurthuis op Moesel werd onder veel belangstelling van jong en oud het bruidspaar bekend gemaakt. Met gepaste trots stelden de Vêrkusköp jullie voor aan het bruidspaar van dit jaar; Bram Lenders & Laura Lenders (toevallig heh!).

Bram Lenders zit op de Brede school op Moesel in groep 6. In zijn vrije tijd zit Bram op de scouting en is hij ook nog eens helemaal gek van breakdance. Maar Bram heeft nog een grote hobby en dat is natuurlijk “vastelaovundj veere!”

Laura Lenders zit op de OB school op de Graswinkel in groep 6. Laura heeft heel veel hobby’s; ze zit op tennissen, doet graag knutselen en tekenen, is gek van skeeleren en vind het fantastisch om spelletjes te spelen.

Samen met de hoogheden Veerle en Wesley maken Laura en Bram er een geweldig groot feest van op Weert Zuid. Een geweldig feest wat onder het schrijven van dit artikel nog in volle gang is.