Nederweert – Op zaterdag 23 februari 2019 zal in Nederweert weer de jaarlijks borebroeleft worden gehouden. Het boerenbruidspaar wordt gevormd door Daniek Caris en Robert van Renswouw.

Boremoosbal bij Guulke

De organisatie heeft voor de 41e editie een aantal vernieuwingen doorgevoerd waardoor iedereen in de gelegenheid is om van begin af aan de boreboeleft mee te maken. Het bruidspaar, familie, vrienden en alle geintreseerden komen om 15.30 uur bij elkaar bij Guulke aan het horecaplein. Om 16.01 uur start het boremoosbal met een heerlijke maaltijd uit grootmoederstijd. Iedereen kan deelnemen aan het boremoosbal, voor de maaltijd heb je een “’aetbon” nodig. Deze “aetbonnen” a € 8,00 zijn verkrijgbaar bij Guulke. Op = Op

Onecht huwelijk

Vanaf Guulke gaat de stoet om 17.44 uur naar de Pinnenhof waar het burgerlijk huwelijk zal worden voltrokken door de ambtenaar van de burgerlijke stand Giel Bruijnaers. Vervolgens zal om 19.22 uur in een korte “’mis” de zegening plaatsvinden door pestoer Paul.

Receptie

Na deze plechtigheid kan het kersverse paar tussen 20.11 uur en 21.11 uur worden gefeliciteerd in zaal Centraal. Om 21.30 start het grote bruiloftsfeest en is het borebroeleft in heel Nederweert.

Orde

Daan Knapen zal als ceremoniemeester fungeren en de orde zal worden bewaakt door “Booj” Nick Steuten.

Voor meer informatie zie www.pinmaekers.nl.