Ook dit jaar organiseert V.V. De Zoatmaale de “Vreiselikke Maondjig” en wel op Vastelaovendjs-maandag 4 maart vanaf 12:11 uur bij Zaal van Loon.

Tijdens deze middag zullen een 5-tal acts, acte de présence geven en dat zijn zeker niet de minste! Vanuit Altweerterheide komen Mark en Wilhelmien de tent op de kop zetten. De Toddezek zijn ook weer present en zullen hun grootste LVK-krakers laten horen. En wat denken van de eigen Stramproyse Esther Snijders, op veler verzoek weer aanwezig op de Vreiselikke Maondjig.

Ook aanwezig is niemand minder dan de winnaar van het LVK 2019: Hoondervel! Zij groeten jullie vanuit Haelen en gaan een knallend optreden verzorgen in de Fieësttent. En … Wae gaon d’r saame eine dreenke met Moerepetazie. Als échte vastelaovesvierder mag je deze geweldig gezellige middag niet missen!

Kom je tussen 12.11 en 13.00 uur dan is er geen entree en kun je genieten van spek met eieren. Vanaf 13.00 uur vragen we € 5,00 entree (tot 16 jaar is het gratis). Zorg dus dat je er op tijd bij bent want vol=vol en maken we er samen een geweldig feest van! Dit alles onder het devies: Vastelaovendj veerse neet allein! hieël Rooj oppe bein!

Je bent dus van harte welkom! Tot maandag 4 maart bij Zaal van Loon.