Peppa Pig naar het Munttheater

Foto door: Levin den Boer

Verrassing! Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, komt op zaterdag 9 maart terug naar het Munttheater in Weert. Na de succesvolle voorstelling ‘De Grote Plons’ zijn het liefste varkentje en al haar vriendjes nu te zien in de verrassende nieuwe familiemusical ‘Verrassingsfeest’.

Dit keer is het groot feest! Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Het wordt een hele bijzondere dag… Mama Big en Papa Big hebben een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn, jij wel?

Beleef met Peppa de leukste avonturen in de gezellige familiemusical ‘Verrassingsfeest’ met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard vele spannende verrassingen maken de voorstelling tot één groot feest voor de hele familie!

Natuurlijk komt Peppa ook na afloop naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

Zaterdag 9 maart om 16.00, bij het Munttheater, Collegeplein 3. Kaartprijs € 16,95, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.munttheater.nl of telefonisch via 0495 513575. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/PeppaPig.