Preensetreffe 2019 in de Hei-j

Plaats een reactie

Op woensdag 20 februari a.s. is het Preensetreffe in de Hei-j. Op deze (feest) avond komen alle Prinsen met hun gezelschappen van de hele regio bij elkaar. Een traditie die al jarenlang voort duurt. Voorheen was dit het treffen van WeertTV waarbij door “Vrouwtje televisie” opnames van de gezelschappen gemaakt werden.

Maar dit groeide meer en meer uit naar een geweldige feestavond. De laatste jaren wordt de regie in handen genomen door de organiserende vereniging. Voor dit jaar is dat C.V. De Heiknuiters. Deze hebben ook meteen groot uitgepakt. Ze hadden immers de smaak te pakken na het recente 12×11 festijn. De hele sporthal Op den Das in Altweerterheide is afgehuurd voor deze feestelijke avond met alle hoogheden, artiesten en feestgangers.

De Heiknuiters hebben een vol muzikaal programma met veel aandacht voor de gezelschappen. Meer als 15 regionale artiesten treden op. Zij worden deze avond ondersteund door een liveband. Dit geheel vindt plaats op 2 podiums en een catwalk over de gehele zaal. Maar daarnaast zal gedurende de gehele avond professionele live opnames gemaakt worden (met 5 camera’s) van de prinsen, hun gevolg, de artiesten etc etc. Dit is deze avond live te zien in de feestzaal zelf maar (uniek voor dit evenement) wordt het ook live gestreamd via internet en mogelijk enkele tv kanalen. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door Giga Entertainment, S-E-P. en WdG.

Het fraaie van dit jaar is verder dat (zeker gezien de grote ruimte die ze beschikbaar hebben) ook alle familieleden, dorpsgenoten, Oud-prinsen, feestgangers en iedereen die geïnteresseerd is welkom zijn deze avond. Entree is vrij. Zaal open vanaf 19:00 uur. Start programma vanaf 20:00 uur.

Kom dus zeker even een kijkje nemen en beleef het mee. Wel of niet verkleed is een eigen keuze. Ze zien jullie graag op woensdagavond 20 februari a.s. Verder info via www.heiknuiters.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie