Soulex Open Podium in Budel

Budel – Op zaterdag 16 maart zal het welbekende Soulex Open Podium weer plaatsvinden in Budel. Uit de vele inschrijvingen die binnen zijn gekomen, heet de organisatie weer een vijftal super vette bands weten te selecteren.


‘Hillstone’ is een nieuwe band in coverland waar de energie en het enthousiasme vanaf spatten! Deze zeskoppige band bezit flink wat energie! Scheurende gitaren, een stuwende bass en strakke drumms geven de frontman vleugels! Zet daar nog twee ‘female-vocals’ bij en het plaatje is compleet.

‘Lost Memory’, al bekend van de Soulex kampvuursessie in 2016, is een pop/rock coverband die bestaat sinds 2015. Een vijftal muzikaal en dorstige enthousiastelingen staan erom te springen om hun skills te laten zien tijdens het Open Podium.

‘Ten Pickles For Johnny’, ook weer een vijfkoppige band die zoete moderne rockinvloeden combineren met de zurige van het grunge tijdperk. Daar voegt de band zelf nog een eigenwijs sausje aan toe, in de vorm van dubbelzinnige teksten, die ook makkelijk mee te zingen zijn. Deze band zou zomaar een liefdesbaby van de Foo Fighters en Pearl Jam kunnen zijn!

‘Suitcase Rebel’, muziek opgerezen uit de moerasdiepten. Zij spelen eigen muziek; americana, countryrock, folk,.. rock ’n roll straight from the roots! Deze vierkoppige band plakt hun eigen etiket op de gebeurtenissen van het leven, soms serieus, vaak met verfijnde humor, en ook volkomen maf, zo nu en dan. In ieder geval iets wat je niet wil missen!


Last, but not least, zal ‘Rum For Breakfast’, met Budel’s bekende Machiel Scholten, de avond verblijden door het gevoel van een levensbewuste dag in Panama naar voren te brengen middels zijn muziek.
Dit doet hij samen met drie gelijkgezinde muzikanten, waardoor zijn liedjes live nog meer tot hun recht komen. Het recept: Melk, havermout, banaan, misschien wat stukjes appel en natuurlijk een goede scheut rum!

Komt dat dus zien op 16 maart in het Zuiderpoortcafé in Budel! De entree is gratis!