De politie heeft donderdagavond een Burgernet-bericht verstuurd in verband met een straatroof in het centrum van Weert (omgeving Beekstraat / Markt).

De politie is op zoek naar een verdachte met het volgende signalement: man, Noord-Afrikaans uiterlijk, 1m60 lang, zwarte jas, grijze muts en de man verplaatste zich per fiets.

Er wordt geadviseerd om de man niet zelf te benaderen, maar om de politie te bellen via 112.

Lees het Burgernet-bericht

https://www.burgernet.nl/burgernet/3061718

5 REACTIES

 1. wordt eens tijd dat de Burgers iets tegen die Asielzoekers gaat doen !
  wat heeft het nut voor de Politie als ze toch niet kunnen worden opgepakt ?
  tot er iemand wordt verkracht dan is het hek van de dam !
  het terrein is groot genoeg … maak er winkels en discotheek en een zwembad
  dik slot om de poort en probleem opgelost !

 2. Vandaag stond in De Telegraafkrant nog een fiks artikel over Heijmans en de aso asielzoeker. Vrijspraak voor de aso’s. De rechtspraak kiest voor de zijde vd aso-asielzoeker. Niet alleen de burgemeester,politie maar zelfs het uiteindelijk ook klagend Azc en Coa wordt buitenspel gezet. Allemaal tuig uit o.a veilige landen krijgen van justitie, openbaar ministerie een vrijbrief om te blijven rotzooien. Ik begrijp de veilige landen ondertussen dat ze dit soort onderdanen niet terug willen, blij dat ze ervanaf zijn.
  Vergeet ik nog mevr. merkel te bedanken en al die slapjanussen in onze eigen regering die geen ballen hebben en alles voor zich uitschuiven, uitstellen, traagheid, niet optreden, en draagvlak voor echte vluchtelingen vernietigen.
  Voor mij mogen de grenzen ondertussen ook dicht, Azc versneld sluiten, alle procedures versnellen en meteen uitzetten naar het land van aankomst. Zoeken die het maar lekker uit.

Comments are closed.