Update 0.11u – (Foto’s/video) Donderdagavond heeft omstreeks 20.00 uur een overval plaatsgevonden op de Aldi supermarkt in Weert. De overval vond een uur voor sluitingstijd plaats. Niemand in de winkel raakte gewond.

De overvaller, een Engels sprekende persoon, is er te voet vandoor gegaan met de kassalade. De persoon droeg een sjaal voor z’n gezicht. Er is een Burgernet-bericht verstuurd met de vraag om uit te kijken naar de verdachte persoon. Heb je informatie? Bel dan 112.

De politie is momenteel bezig met een zoekactie in de wijken Groenewoud en Leuken.

Update 20.53u

Burgernet meldt dat de overvaller nog niet is gevonden. Het onderzoek is nog in volle gang.

Update 21.23

Het onderzoek is nog altijd bezig. De camerabeelden van omliggende panden worden bekeken en er wordt met het geschrokken personeel gesproken.

Update 0.11u

De dader is een man van ongeveer 30 jaar oud, licht getinte huidskleur, grote ogen en donkere warrige wenkbrauwen. Hij droeg een witte sjaal met bruine en zwarte strepen en een soort sporthandschoenen. Hij is altijd nog voortvluchtig.

Lees het Burgernet-bericht

https://www.burgernet.nl/burgernet/3061710

Video via Youtube

https://youtu.be/7Fp68ncoK1g