Succesvolle Comm op!-dag krijgt vervolg

Goedbezig Weert, onderdeel van Punt Welzijn, organiseert op 5 juni in Weert de tweede editie van het evenement Comm op! Op deze dag werkt een team van Weerter communicatie- en marketingprofessionals gratis aan het oplossen van marketing en communicatie uitdagingen bij Weerter stichtingen.

Te denken valt aan uitdagingen op het gebied van naamsbekendheid, ledenwerving of relatiebeheer. Geïnteresseerde vrijwilligersorganisaties én (bedrijven met) communicatie specialisten kunnen zich vanaf nu aanmelden voor dit evenement.

Aanmelden vrijwilligersorganisaties

Heeft jouw vrijwilligersorganisatie een marketing of communicatie uitdaging? Meld je dan aan voor een dag lang ondersteuning. Voorbeelden van communicatie uitdagingen zijn: Te weinig mensen weten jouw organisatie te vinden, er komen onvoldoende mensen op activiteiten af, mensen weten niet wat jouw organisatie doet of verwarren deze met een andere vereniging of stichting, het donateurs- of ledenbestand loopt terug of je zoekt versterking van uw netwerk binnen de gemeente.

Aanmelding (tot uiterlijk 15 maart) kan door te mailen naar [email protected]. Er worden 4 organisaties geholpen en deze moeten met minstens twee personen vertegenwoordigd zijn op 5 juni om samen met een team van professionals aan de slag te gaan. Er moet sprake zijn van een vereniging of stichting uit Weert die gerund wordt door vrijwilligers. Ze streven vanuit de organisatie naar een mix van vrijwilligersorganisaties en communicatie uitdagingen. Word je niet geselecteerd voor Comm op! dan kijkt Goedbezig Weert of men op een andere manier kan ondersteunen of hierin kan bemiddelen. Organisaties kunnen bij vragen contact opnemen met Mariska Sanders van Goedbezig Weert, via email [email protected] of telefoon 0495-697900.

Aanmelden marketeers en communicatie specialisten/ bedrijven

Punt Welzijn zoekt ook Weerter bedrijven die hun marketing- en communicatieprofessionals een dag beschikbaar willen stellen. De bottom-line van Comm op! is dat op 1 dag een relevant communicatie- en marketingprobleem wordt opgelost. Van probleemanalyse tot en met oplossing. Met uitdagingen die in het bedrijfsleven ook spelen. Doordat ervaren marketing- en communicatieprofessionals samen met enkele afgevaardigden van de vrijwilligersorganisaties tijdens de dag samenwerken, ontstaat bovendien kruisbestuiving en wederzijds begrip. Aanmelden kan via Mariska Sanders, via email [email protected] of telefoon 0495-697900.